dimarts, 5 d’octubre del 2010

Petició d'informació!

Molts de voltros (alumnes de 1r ESO) heu demanat què hi ha de ver en la noticia "fi del món el 2012" o "fi del món el 2029". Crec que açò té alguna relació amb un asteroide anomenat MN4 o APOPHIS. Si algú ho vol investigar, que ho faci, i envii un comentari amb les seves troballes a aquesta entrada.
També pot enviar un missatge a laboratoriaquadrado@gmail.com, i la publicarem al blog.
Esperem notícies!

------------------------------------------------------------------

Na Júlia Membrives ens ha enviat aquest vídeo:


------------------------------------------------------------------
Hola Jose Luis soc n'Andrea de 1c: he trubat un video sobre que pasaria si un asteroide impactes sobre la terra aqui et deixo sa direccio!. Saluts a tots!



------------------------------------------------------------------

Na Hola soc n'Alba de 1d.Lo que pasa es que no se si diuen que eso pasara al 2012 o que ja va pasar cuan els dinosauries.
ADEU, ALBA.




 Na Maria Vivó (1b) ha enviat açò:



3 comentaris :

  1. APOPHIS (Conegut prèviament per la seva designació provisional 2004 MN4)apophis és un asteroide amb una òrbita propera a la de la Terra. Segons les dades de la NASA, Apophis passarà molt a prop de la Terra l'any 2029 i 2036, i una petita col.lisió amb un altre asteroide podria desviar cap al nostre planeta, on produiria un efecte superior al de 40.000 bombes atòmiques.

    ResponElimina
  2. HOLA! som na Julia Membrives Pons de 1c.
    He trobat alguna informació sobre MN4.
    APOPHIS (conegut prèviament per la seva designació provisional 2004 MN4)apophis és un asteroide amb una òrbita propera a la de la Terra. Segons les dades de la NASA, Apophis passarà molt a prop de la Terra l'any 2029 i 2036, i una petita col.lisió amb un altre asteroide podria desviar cap al nostre planeta, on produiria un efecte superior al de 40.000 bombes atòmiques.la probabilitat d'impacte estimada per al 13 abril 2036 era d'1 a 45.000. S'ha identificat una altra possible data d'impacte en 2037, però les probabilitats de col.lisió durant aquesta trobada són d'1 en 12,3 milions.

    ResponElimina
  3. http://www.youtube.com/watch?v=VG7NSjIQJ-g (juliaa MP)el primer missatge no te es meu nom es bo es segon i te mes informacio aso es un video que també xerra de apophis

    ResponElimina